Om Fundmarket

Fundmarket er forvalter af investeringsfonde. Fundmarket har Finanstilsynets tilladelser som investeringsforvaltningsselskab (IFS) og som forvalter af alternative investeringsfonde (FAIF).

Fundmarket forvalter i dag to foreninger, Investeringsforeningen PortfolioManager og Kapitalforeningen PortfolioManager.

Som forvalter løser Fundmarket alle de administrative opgaver for foreningerne. Opgaverne spænder bredt fra handelseksekvering, prisstillelse og data distribution, risikostyring, compliance, regnskab og kontrol, dokumentudarbejdelse, afholdelse af bestyrelsesmøder og distribution af afdelingerne.

Fundmarket kan dog lidt mere end de andre danske investeringsforvaltningsselskaber: Fundmarket kan distribuere investeringsfondene direkte til investorerne. Det er det, som vi kalder Fundmarket.dk modellen. Fundmarket.dk er en gratis investeringsplatform, hvor du kan købe investeringsfonde. Ved at oprette en investeringskonto på Fundmarket.dk kan du nemt, sikkert og billigt købe investeringsfonde. Du investerer direkte i fonden – uden om børsen og banken. Det er både billigere og nemmere – og lige så sikkert.

Hos Fundmarket holder vi tingene adskilt: Vi udfører administrationen af foreningerne, porteføljeforvalterne udfører foreningens investeringer og helt separat kan investor søge uvildig rådgivning hos en uafhængig investeringsrådgiver. Det skaber transparens.

Fundmarket A/S er stiftet af AG-Informatik A/S. AG-Informatik A/S er stiftet af Jan Ahlberg, som i 25 år har leveret IT-systemer til investeringsfonde i Danmark. Det er at stort aktiv for Fundmarket at kunne kombinere gennemtestede IT-systemer med administration af fonde.