27. april 2023

Glædelig nyhed til investorer i afdeling Optimal – Danske Aktier

 

Der er her til morgen kommet et købstilbud på Simcorp-aktien fra Deutsche Börse. Simcorp, der ikke er en del af C25-aktierne, stiger derfor næsten 40% i dagens handel. Det kommer vores investorer i afdeling Optimal – Danske Aktier til gode, da Simcorp udgør lidt mere end 2% af afdelingens formue.

Simcorp har længe, efter Optimal Invests vurdering, har haft en attraktiv prissætning i forhold til indtjening og potentiale. Derfor er det en glædelig nyhed.

Bestyrelsen i Simcorp finder tilbuddet attraktivt, og bestyrelsesformand Peter Schütze udtaler:

“Deutsche Börse er velpositioneret til at bidrage til virkeliggørelsen af Simcorps langsigtede potentiale, og tilbuddet dokumenterer klart selskabets stærke position og Simcorps muligheder i en global investeringsindustri, der undergår fundamentale forandringer og oplever stigende efterspørgsel efter integrerede teknologiplatforme.”

Med afdeling Optimal – Danske Aktier får du en bred eksponering til de største danske aktier til en attraktiv løbende omkostning på kun 0,33% p.a.

Læs mere om denne og andre interessante investeringsmuligheder på  https://fundmarket.dk/investeringsmuligheder/#produkter