OM FUNDMARKET OG INVESTERINGSFONDE

Om Fundmarket og investeringsfonde

Fundmarket er forvalter af investeringsfonde. Fundmarket har Finanstilsynets tilladelser som investeringsforvaltningsselskab (IFS) og som forvalter af alternative investeringsfonde (FAIF).

Fundmarket forvalter i dag to investeringsfonde, Investeringsforeningen PortfolioManager og Kapitalforeningen PortfolioManager.

Som forvalter løser Fundmarket alle de administrative opgaver for investeringsfondene. Opgaverne spænder bredt fra handelseksekvering, prisstillelse og datadistribution, risikostyring, compliance, regnskab og kontrol, dokumentudarbejdelse, afholdelse af bestyrelsesmøder og distribution af afdelingerne.

Egernet er valgt som logo, fordi det hele sommeren og efteråret, når der er mad nok, gemmer en del af de nødder, den finder. Gør du som egernet, når du har nok, og investerer pengene, kan du øge din opsparing og dermed velfærd på længere sigt.


OM FUNDMARKET

Fundmarkets investeringsplatform

Fundmarket kan distribuere investeringsfondene direkte til investorerne. Det er det, som vi kalder Fundmarket.dk-modellen. Fundmarket.dk er en gratis investeringsplatform, hvor du kan købe investeringsfonde.

Ved at oprette en investeringskonto på Fundmarket.dk kan du nemt, sikkert og billigt købe investeringsfonde. Du investerer direkte i investeringsfonden – uden om børsen og banken. Det er både billigere og nemmere – og lige så sikkert.

Hos Fundmarket udfører vi administrationen af investeringsfondene. Kapitalforvalterne udfører fondenes investeringer og helt separat kan investor søge uvildig rådgivning hos en uafhængig investeringsrådgiver. Det skaber transparens.

Fundmarket er stiftet af AG-Informatik A/S. AG-Informatik A/S er stiftet af Jan Ahlberg, som i 25 år har leveret IT-systemer til investeringsfonde i Danmark. Det er at stort aktiv for Fundmarket at kunne kombinere gennemtestede IT-systemer med administration af investeringsfonde.


SÅ ENKELT ER DET

Opret konto

Du skal bruge MitID og kopi af billedsiden i dit pas eller kørekort, for den videre oprettelse.

Vælg fordeling

Udfyld indkøbsliste med de investeringsfonde, der skal indgå i din investeringsprofil.

Overfør penge

Overfør penge til din investeringskonto. Én gang eller en fast overførsel f.eks. hver måned.

Følg din investering

Følg din investering på Fundmarket.dk. Foretag justeringer, så du bevarer den risiko, du ønsker.

Er du overbevist?