VÆRD AT VIDE OM FUNDMARKETS INVESTERINGSPLATFORM

Hvordan fungerer Fundmarkets investeringsplatform?

Fundmarket.dk er en gratis investeringsplatform, hvor du kan købe investeringsfonde. Ved at oprette en investeringskonto på Fundmarket.dk kan du nemt, sikkert og billigt købe investeringsfonde. Du investerer direkte i fonden – uden om børsen og banken. Med investeringsplatformen på Fundmarket er det både billigere og nemmere – og lige så sikkert.


VÆRD AT VIDE OM FUNDMARKETS INVESTERINGSPLATFORM

Oprettelse på Fundmarkets investeringsplatform via MitID eller pas

Hav dit MitID og pas eller kørekort parat. Tryk på ”Bliv-kunde-nu”-knappen. Herfra vil du blive guidet igennem oprettelsen. I oprettelsesprocessen for Fundmarkets investeringsplatform skal du bruge dit MitID samt kørekort eller pas. Du skal igennem Fundmarkets kundekendskabsprocedure samt hvidvaskkontrol. Når Fundmarket har godkendt dig som kunde, vil du modtage et kontonummer.

Du skal nu vælge, hvilke fonde du vil investere i. Herefter er du klar til at investere. Du laver blot en overførsel fra din bankkonto til din konto hos Fundmarket, så bliver pengene automatisk investeret i fondene via vores investeringsplatform.


SÅ ENKELT ER DET

Opret konto

Du skal bruge MitID og kopi af billedsiden i dit pas eller kørekort, for den videre oprettelse.

Vælg fordeling

Udfyld indkøbsliste med de investeringsfonde, der skal indgå i din investeringsprofil.

Overfør penge

Overfør penge til din investeringskonto. Én gang eller en fast overførsel f.eks. hver måned.

Følg din investering

Følg din investering på Fundmarket.dk. Foretag justeringer, så du bevarer den risiko, du ønsker.


VÆRD AT VIDE OM FUNDMARKETS INVESTERINGSPLATFORM

Investeringsrådgivning

Ved du ikke hvad du skal investere i på vores investeringsplatform? Fundmarket anbefaler dig at tage kontakt til en uafhængig investeringsrådgiver, som kan rådgive dig om investering, som passer til netop din økonomi og risikoprofil. På Finanstilsynet hjemmeside vil du kunne se, hvilke investeringsrådgivere, der er i Danmark.

Fundmarket yder ikke investeringsrådgivning.


VÆRD AT VIDE OM FUNDMARKETS INVESTERINGSPLATFORM

Hvad koster det at bruge investeringsplatformen?

Det er gratis at have en investeringskonto på Fundmarkets investeringsplatform. Fundmarket har udviklet investeringsplatformen for at kunne distribuere fonde nemmere og billigere til investorerne.

Fundmarket forvalter de udbudte fonde og tjener udelukkende honorar for denne ydelse, som betales direkte af fondene. Ved at distribuere fondene direkte til investorerne (uden om børser og banker), kan fondene spare en del omkostninger. Denne besparelse kommer investorerne til gode på investeringsplatformen.

Er du overbevist?